Nederlands

a:3:{s:6:"locale";s:5:"nl_NL";s:3:"rtl";i:0;s:9:"flag_code";s:2:"nl";}
joyce
Joyce

Ik ben Joyce Snel, 49 jaar, moeder van 3 volwassen kinderen. Ik ben coördinator van The Box in Emmen en Assen. Ook ben ik voorzitter van de Stichting LHBT Emmen.

nick
Nick

Ik ben Game Design student aan de Hanze en ik doe aan stijldansen. Ik ben graag creatief bezig en mijn hobby’s zijn lezen, gamen en films/series kijken.

jet
Jet

Ik werk bij het UWV. Ik hecht veel waarde aan mijn vrienden en heb sinds kort weer een vriendin. Als er nog tijd over is badminton, zing ik en speel ik op mijn piano.

tygo
Tygo

Ik ben medewerker frontoffice bij Fokus en heb diverse vrijwilligersfuncties. Ik woon in Zevenhuizen met mijn hond en twee katten.

floor
Floor

Ik ben 4e-jaars laboratoriumtechniek. Ik woon samen met mijn vriendin. Verder hou ik van lezen, wandelen en sta ik graag in de keuken.

frederik4k
Frederik

Ik ben filosoof en psycholoog. Momenteel doe ik promotieonderzoek naar autisme. Lezen, wandelen, koken en doe ik graag ter ontspanning. Ik val op mannen. Voor The Box ben ik webmaster.

thebox-hilde
Hilde

Ik ben studente Kunsten, Cultuur en Media. Ik ben graag bezig met muziek, film en andere kunstvormen. Ik identificeer mijzelf als queer.