Ben jij...
onder de 30
lesbisch, homo, bi, transgender of queer
op zoek naar anderen zoals jij?
Dan ben je welkom bij The Box!
De jongerenafdeling van COC Groningen & Drenthe

Voor wie

Ben jij een jongen en word je verliefd op jongens? Ben jij een meisje en word jij verliefd op meisjes? Of val je misschien op allebei?
Voel jij je een jongen maar ziet de buitenwereld je als een meisje? Of ben je als jongen geboren, maar zie jij jezelf als een meisje?
Ben je op zoek naar anderen zoals jij? Wil je uitzoeken wie je bent? Zoek je informatie over bijvoorbeeld je coming out?
Met al die vragen kun je terecht bij The Box. Je mag ons alles vragen. Of vraag het elkaar. We zijn actief in Groningen en Drenthe.
The Box organiseert gratis meetings waar je anderen zoals jij kunt ontmoeten. Een veilige plek waar je jezelf kunt zijn.
0
Inwoners in Groningen en Drenthe
0
Lesbo, homo, bi, transgender of queer inwoners
0
Lesbo, homo, bi, transgender of queer jongeren

Video

elbrich

Ik vind het nog wel eens moeilijk dat ik lesbisch ben. Dan ben ik heel blij dat ik naar een groep toe kan waar ik me wel mezelf kan voelen.

Elbrich

mart

Ik heb me echt heel vaak eenzaam gevoeld. Vooral omdat ik echt zeker dacht te weten dat ik de enige was die zich zo voelde.

Mart

Jesse2

Ik heb gemerkt: de mensen die uit de kast zijn helpen de mensen die niet uit de kast zijn. Dat vind ik best wel tof om te zien.

Jesse

Door wie

0
vrijwilligers die zelf ook lesbisch, homo, biseksueel, transgender of queer zijn
0
groepsleiders per groep om het gesprek te leiden en vragen te beanwoorden
0
team dat een onderdeel is van COC Groningen & Drenthe
X