oktober, 2019

27okt14:0016:30The Box: Jong & Out escaperoomGroningen 12-18 jaar

Meer

Beschrijving

Wij willen graag iets leuks met jullie doen! Daarom zullen wij in oktober in plaats van een normale meeting naar een Escape Room gaan. Hier zijn voor jullie geen verdere kosten aan verbonden. Wel is van belang dat de escape room om 14.00 al begint.

Wij zullen dus op 27 oktober om 13.10 verzamelen bij Jimmy’s en dan gezamenlijk die kant op lopen. Mocht je op eigen gelegenheid naar de escape room willen komen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Laat dit dan wel even weten bij je aanmelding en hou er rekening mee dat je om uiterlijk kwart voor 2 aanwezig bent! De uitleg zal namelijk om stipt kwart voor 2 beginnen.
Aangezien we moeten reserveren is het van belang om te laten weten dat je komt. Meld je voor 20 oktober aan door een mailtje te sturen naar jongeren@cocgd.nl met je naam, voorkeur van thema en of je met ons heen gaat of op eigen gelegenheid komt. Zou je daarnaast ook je voorkeur op willen geven voor een escape room? We kunnen niet beloven dat je wordt ingedeeld bij je eerste keuze maar we gaan ons best doen.

Er zijn 2 keuzes:
-Rock’s Piratenschat (moeilijkheidsgraad: gemiddeld)
-Dodelijk virus in de Hortus Botanicus (moeilijkheidsgraad; gemiddeld)

Let wel in verband met beschikbaarheid is er plaats voor maximaal 15 deelnemers!
VOL=VOL

Hopelijk tot de 27e!

HET AVONTUUR BEGINT HIER

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:30

Locatie

Jimmy's Groningen

Herestraat 103

Leave a reply


X